Puppy’s

Puppy’s

Welkom    Nieuws    Onze Honden    Show    Puppy’s

 

Onze Kennel

De Duitse Pinscher is een klein ras dat niet heel erg veel gefokt wordt. Daar kwamen wij ook achter toen wij in 2005 onze hond verloren en op zoek gingen naar een nieuw maatje. Na 1,5 jaar zoeken in Nederland en Duitsland en hele lange wachtlijsten, kregen wij in 2006 onze eerste Pinscher, Duc. Een herplaatser-pup van 13 weken. Een paar maanden later volgde Desmo, helemaal uit Berlijn.


Toen wij helemaal verknocht waren aan het ras hebben we besloten om zelf ook een kennelnaam aan te vragen en eens een nestje te gaan fokken. In 2009 was het zover en konden we onze eerste puppy’s verwelkomen.


Een nestje puppy’s in huis is werkelijk prachtig!! Maar ook heel erg veel werk. Wij zijn van mening dat een goede pup in het algemeen, en een Duitse Pinscher pup in het bijzonder, alle aandacht verdient! Zowel in het voortraject van reu en teef selectie als wanneer de puppy’s daadwerkelijk geboren zijn en naar de nieuwe baasjes gaan. Een goed nestje fokken houdt voor ons in dat we gedegen onderzoek doen naar de gezondheid en het karakter van de ouderdieren, maar dat we ook het uiterlijk en de goede constructie van de Duitse Pinscher in tact willen houden.


Maar ook hier houdt het voor ons niet op. Ook nadat de pup naar zijn nieuwe huis is gegaan zullen we, indien nodig, klaar staan om te helpen.


Vanwege ons drukke bestaan, fokken wij slechts af en toe een nestje. Als we concrete plannen hebben zullen we die hier op de website kenbaar maken.


Tevens geven we hier ook meer informatie over de nestjes van Duc (en binnenkort ook Hertog). Wij zijn niet de fokkers van deze nestjes, dat houdt in dat u voor meer informatie over deze puppy’s contact op kan nemen met de desbetreffende fokker. Voor de inzet van onze dekreuen vinden we het net zo belangrijk dat de reu/teef combinatie goed is. Dit houdt in dat we onze reuen alleen inzetten op teefjes die een bewezen goede gezondheid hebben en minimaal voldoen aan de eisen die de kennelclub en/of rasvereniging van het desbetreffende land. Ook als wij geen vertrouwen hebben in de gekozen combinatie zullen wij onze reuen niet inzetten voor een dekking.


In 2015 verwachten wij geen puppy’s.

We have no puppy-plans for 2015.

Puppy’s

Canjo x Desmo

2009

Puppy’s

Duc x Dascha

2012

Puppy’s

van Duc

verschillende nestjes

Puppy’s

van onze honden

actief in de fokkerij