Nieuws

News

Welkom    Nieuws    Onze Honden    Show    Puppy’s

 
 


Op 25 Mei heeft Desmo haar debuut gemaakt in de veteranenklasse. Zij deed dit met een 1 Uitmuntend en behaalde daarmee haar eerste punt voor het kampioenschap! Ondanks het feit dat ze wat aan de zware kant was... kreeg ze toch een uitmuntend ivm haar goede gangwerk.

At the international dogshow in Tilburg (NL) Desmo made her debute in the veteran class. She won the class with an excellent and received her first CAC for her veteran championship.

-------------------------------------------------------------------


Op 2 mei zijn we met Duc naar een ECVO oogarts geweest. Zijn ogen zijn wederom vrij van erfelijke afwijkingen!


On May 2nd we went to an ECVO veterinary, his eyes are free of any heredity eye diseases!

-------------------------------------------------------------------


Op de Internationale hondenshow in Utrecht kreeg Duc wederom een 1 Uitmuntend in de veteranen klasse! Hiermee is hij nu definitief Nederlands Veteranen Kampioen!


At the International Dogshow in Utrecht Duc received his third 1 excellent in veteran class! So now he is Dutch Veteran Champion!

-------------------------------------------------------------------


Op de Internationale hondenshow in Leiden heeft Duc een 1 Uitmuntend gekregen in de veteranen klasse. Daarnaast werd hij ook nog eens Beste Reu en Beste van het Ras. Wat een feestje!!!


At the International Dogshow in Leiden (NL) Duc received an 1 Excellent and became Beste of Breed!

-------------------------------------------------------------------


Brandy van de Beste Maatjes heeft op de nationale hondententoonstelling van Genk een 1 Uitmuntend behaald en werd ook nog eens Beste B&T Teef en kreeg daarmee haar eerste CAC voor het Belgisch Kampioenschap! Jean en Annick, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!


Brandy van de Beste Maatjes received a 1 Excellent CAC Best B&T Bitch at the National Dogshow of Genk! We congratulate the owners with this beautiful result!

-----------------------------------------------------------------


Op de internationale hondenshow in Eindhoven heeft Duc zijn debuut gemaakt in de veteranenklasse. En met succes hij kreeg een 1 uitmuntend van de de keurmeester en het Veteranen CAC. Ze roemde zijn mooie goed onderhouden krachtige gebit en het feit dat hij nog als een jonge hond door de ring draafde!


At the international dogshow in Eindhoven (NL) Duc made his debute in the veteran class. He won the class with an excellent and received his first CAC for his veteran championship. The judge was very happy to see his strong and well cared for teeth and also made a remark because of his youghtfull trot!

-----------------------------------------------------------------


Wat een verrassing! Dascha staat op de voorpagina van het Duitse clubblad!! Wat een eer!


What a big suprise!!! Dascha is on the cover of the PSK magazine! What a honor!!

---------------------------------------------------------------


2014 wordt voor ons een spannend jaar! Wij verwachten in het voorjaar namelijk ons eerste kindje. Daarom zal er in 2014 bij ons geen nestje komen. Wel zullen we lekker bezig blijven met speuren en zullen we enkele shows bezoeken met Duc en Desmo die dit jaar allebei 8 jaar oud worden en mogen gaan strijden voor het veteranen kampioenschap!


2014 will be an exiting year! We are expecting a baby this spring. Therefore we don’t have any breeding plans for 2014.

 

Nieuws 2014